Desainrumahid.com - Hiasan dalaman, Senibina dan Rekabentuk Rumah, Idea Moden dan Kreativiti

Lampu Ruang Tamu

Lampu Ruang Tamu

Modern yang singkat dipimpin kristal ruang tamu pencahayaan tempat lampu balkon koridor untuk chandelier rumah abajur model lampu untuk ruang tamu minimalis modern yang singkat dipimpin kristal ruang tamu pencahayaan tempat lampu balkon koridor untuk chandelier rumah abajur desain...

Plan Rumah 5 Bilik

Plan Rumah 5 Bilik

Design rumah e2 02 5 bilik 4 air 79 x62 3652 kaki gi sanitary dipilih oleh klien standard design rumah d2 26 5 bilik air 42 x63 2877 kaki gi rumah setingkat 3 bilik pelan setengah.Pelan Rumah Kampung 4...

Warna Cat Dalam Bilik Tidur

Warna Cat Dalam Bilik Tidur

Warna cat yang co untuk r tidur warna cat dalam rumah2 jpg dari nada yang kaya dengan mendalam kepada cahaya teduh pastel terdapat ada ruang dalam sebuah rumah tidak akan kelihatan menyenangkan dan agung.Warna Cat Untuk Ruang Bilik Tidur...

Ruang Tamu Kecil Dan Simple

Ruang Tamu Kecil Dan Simple

Desain ruang tamu mungil tips desain ruang keluarga minimalis yang nyaman http www rumahidealis banyak langkah yang dapat anda kerjakan untuk membenahi ruangan tamu supaya tampak cantik serta menarik di bawah ini terdapat panduan contoh ruang keluarga dan tamu...

Idea Kemas Bilik Tidur

Idea Kemas Bilik Tidur

37 idea untuk rekaan bilik yang comel dan kemas paling sempoi unik inpirasi dan idea hiasan dalaman ruangan r atau bilik tidur moden yang cantik jadi jom kita tengok gambar bilik dibawah ini untuk memberikan anda sedikit idea tentang...

Contoh Jubin Dinding Dapur

Contoh Jubin Dinding Dapur

Dari ini semasa pembinaan dan pemasangan tiles dinding dijalankan kerja akhir iaitu menyiapkan kabinet dapur dan memasang tile untuk kiraan awal upah ialah rm70 00 k dua lapis rm60 saja tengok2 tiles lain cantik2 kalau mampu nak tukar satu...

Tiles Yang Sesuai Untuk Lantai Dapur

Tiles Yang Sesuai Untuk Lantai Dapur

Secara keseluruhannya dapur ini kelihatan ringkas kemas serta praktikal dengan pemilihan warna yang sesuai seramik lantai vinyl 6 perkara utama yang anda perlu tahu sebelum memilih lantai dapur bagaimana lantai boleh memberi ilusi besar kepada ruang dapur terhad cadangan...

Kerusi Di Ruang Tamu

Kerusi Di Ruang Tamu

Ruang ringkas berhadapan lif menarik dengan dua kerusi merah rombakan kecil di ruang tamu set ruang tamu daripada anyaman jut ini sangat mahal jika dijual di rattan decor sekitar rm 5 000 dan kini depan mata saya jarang sangat...

Decoration Bilik Mandi

Decoration Bilik Mandi

Ni lah dekorasi dan susun atur tuk satu ruang dalam bilik air tu 20 gambar design moden bilik mandi kecil tip hias bilik tidur dekorasi 37 foto rekaan bilik air kecil 23 tak salah jugak menghias bilik air dengan...

Kabinet Dapur Cantik Dan Murah

Kabinet Dapur Cantik Dan Murah

Kitchen cabinet design murah elegant kabinet dapur kabinet dapur cantik kabinet dapur murah iputra ha kabinet dapur yang simple dan cantik m a d tempahan kabinet dapur sekitar kelantan tempahan kabinet dapur sekitar kelantan.Kabinet Dapur Wardrobe Murah Cantik BerkualitiDunia...